Vraag het ons

Indien u nog een vraag heeft die hier niet vermeld staat dan kunt u ons dit kenbaar maken door middel van het contact­formulier of bel ons: +31 6 21 250 204

FAQ (Veelgestelde vragen)


  Ja zeker!
De meeste congressen organiseren we binnen Nederland. Van Zeeland tot Groningen en van Limburg tot Noord-Holland. Maar wij hebben ook de nodige ervaring buiten onze landsgrenzen.


  Van kleinere groepen van rond de 15 personen tot grote congressen van honderden personen. Alles is mogelijk.


  Wij nemen alle werkzaamheden van een congres uit handen. Van inschrijving tot evaluatie. Van locatie en uitnodiging tot spreker. Alles.


  U kunt Two Hands Events inzetten voor de organisatie van uw gehele congres of delen daarvan. Daarnaast biedt Two Hands Events haar zelf bedachte (jaarlijkse) nascholing en symposia aan die inmiddels een bekende naam hebben verworven bij de medisch specialisten.


  Ja daar kunt u Two Hands Events ook voor inhuren. Wij hebben veel ervaring met het organiseren van congressen voor wetenschappelijke verenigingen en ook secretariële werkzaamheden nemen wij voor onze rekening.


  Two Hands Events maakt te allen tijde gebruik van haar grote netwerk van medisch specialisten die zorgen voor de inhoud van de nascholing. Hierdoor blijft de kwaliteit gewaarborgd.


  Indien u nog een vraag heeft die hier niet vermeld staat dan kunt u ons dit kenbaar maken door middel van het contactformulier of bel ons: +31 6 21 250 204